A weboldalunk bizonyos funkcióinak működéséhez cookie-kat (kisméretű szövegfájlokat) használunk, a felhasználói élmény optimalizálása érdekében. Ezt engedélyezheti az  'Elfogadom' gombbal, ebben az esetben elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Amennyiben módositani szeretné, kattintson a 'Beállitások módositása' ikonra. További információkért olvassa el a Cookie kezelési szabályzatot, az Adatkezelési tájékoztatóban.

 

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A DoggieRoom egy olyan weboldal és webshop, ahol minden a kutyákról szól. Nálunk megtalálható a kutyabútor, a kutyapóráz, de a kutyás gyermek ágynemű és iskolatáska is. Oldalunkon olvashatnak érdekes cikkeket, találhatnak izgalmas kutyás programokat, és ajándékokat is rendelhetnek barátaiknak. 

Saját tervezésű DoggieRoom kutyabútorainkat azoknak a kutyatulajdonosoknak készültek, akik háziállatukra családtagként tekintenek, és mindent megadnának kis kedvencüknek. Ezek az egyedi gyártású és tervezésű kutyabútorok elsősorban a kis- és középtermetű kutyusoknak nyújtanak kényelmes otthont. A bútorok mind kiváló minőségű anyagból készültek, többféle stílusban és árkategóriában. A kutyaágyak kispárnái több színben és fajtában választhatók, a huzat levehető és mosógépben mosható.

A Classic kategóriára a letisztult, elegáns vonulat jellemző fehér bútoraival és színes kiegészítőivel. A fekhelyeket, kanapékat, etetőket, szekrényeket, tárolókat többféleképpen lehet összeállítani, és egy teljes kis kutyaszoba rendezhető be. Az Ön kedvence is megérdemli, hogy saját "szobája" legyen, mely csak az övé, ahol a ruháit, ételeit és játékait tárolhatja.

A DoggieRoom kutyabútorokat azoknak a kiskutyáknak terveztük, akik igénylik a kényeztetést és azoknak a gazdiknak, akik szeretnék visszakapni a kanapéjukat. Ezek a bútorok a lakás díszei is egyben: mivel az elegáns és divatos színek variálhatók, bármilyen lakásdekorációhoz jól illenek. A kényelmes designer minikanapék, a teljesen lehúzható, mosható huzatok, a szekrények és különböző étel- és játéktároló kiegészítők által saját életteret biztosíthat a kis kedvencének, aki így teljes családtaggá válik. 

Kellemes lustálkodást kíván a DoggieRoom csapata!

 

Keresés